Selecteer een pagina

WC Brillen

Eindelijk hippe en leuke WC brillen! Gericht op de trends van 2017 met uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs.
Creëer een stijlvolle en kleurrijke badkamer met onze softclose toiletbrillen:   Duurzaam   Anti-bacterieel   Eenvoudige montage   UniverseelToiletbrillen bij Deto Seats

Prima natuurlijk als je van een klassieke witte of zwarte toiletbril houdt, maar ben jij nu net op zoek naar een moderne en gekleurde wc bril die de stijl van je badkamer compleet maakt?
Of wellicht heb jij graag de lachers op je hand met een komische print van bijvoorbeeld een goudvis met dikke lippen. Hout, steen, bloemen, dieren.. Bij Deto Seats vind je gegarandeerd een unieke bril in de trends van 2017 die de eye-catcher wordt van jouw toilet of badkamer.

Softclose Systeem (langzame sluiting)

Als je dan toch overweegt om een nieuwe wc bril aan te schaffen is het wel zo fijn als deze niet meer met een klap dicht valt.
Vrijwel alle verkrijgbare modellen van Deto Seats hebben daarom een ingebouwd softclose systeem. De bril en deksel zakken langzaam naar beneden en zo heb je er geen omkijken meer naar.

Hulp bij het installeren

Een beetje hulp bij het monteren van je WC bril is wel zo fijn. Bij Deto Seats zorgen wij ervoor dat ook jij dit binnen 10 minuten voor elkaar krijgt. Wij leggen je namelijk aan de hand van afbeeldingen en videos stap voor stap uit hoe jij je wc bril installeren kunt.

Kwaliteit = Prioriteit

Jij wil ook een aankoop zonder zorgen?