Selecteer een pagina

Tip 1: Een opgeruimde badkamer doet wonderen

In een gemiddelde badkamer zijn veel mogelijkheden om spullen op te zetten. Bijvoorbeeld op de rand van het bad, of op de wastafel. Wanneer u dit beperkt tot de meest noodzakelijke spullen zal de badkamer ruimer ogen. De overige spullen kunnen netjes achter de badkamerkastje opgeborgen worden.

 

 

Tip 3: Douchen in Bad

Wanneer er gedoucht wordt in bad, zorgt dit voor meer ruimte in de badkamer. Natuurlijk is dit wel een overweging. Wanneer u slecht ter been bent is dit mogelijk geen optie. In dit geval in een goede indeling van de badkamer een must have. Wanneer de douche afgeschermd moeten worden voor spattend water is een transparante douchegordijn de perfecte oplossing. Het geeft een ruimtelijk effect, omdat u er deels doorheen kunt kijken.

 

 

 

 

Tip 5: Optimaal de ruimte benutten

De hoeken van de badkamer gebruiken zorgt ervoor dat het centrale gedeelte van de ruimte groter wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld een badkamerkast in een hoek zetten, of gebruik maken van een hoekbad. Ook (mits mogelijk) kan de deur naar buiten open gaan, hierdoor heeft u meer keus om meubels te plaatsen.

Tip 7: Meer en grotere spiegels

Een badkamer lijkt veel groter wanneer er op de juiste manier gebruik wordt gemaakt van spiegels. Het liefst één grote spiegel boven een wastafel, maar er kunnen ook spiegels geplaatst worden op badkamerkasten.