Selecteer een pagina
WC Bril verkleiner

De WC bril verkleiner

Deze goedkope wc bril is voorzien van een geïntegreerde wc bril verkleiner. De verkleiner zit vast aan de volwassen wc bril waardoor hij niet kan verschuiven en je hem altijd bij de hand hebt. Wat als de kinderen hem niet meer nodig hebben? Geen probleem, want de verkleiner is demonteerbaar van de wc bril.

Pluspunten

 • Quickrelease systeem
 • Softclose systeem
 • Universeel passend op alle gangbare toiletpotten

Softclose systeem

Dit betekend dat de wc bril door het softclose systeem langzaam sluit, zonder lawaai of klapperende toiletbrillen. Het systeem is verwerkt in de wc bril, waardoor het vuilvrij blijft en een zeer lange levensduur heeft.

De wc bril verkleiner heeft geen softclose systeem, omdat deze demonteerbaar is.

 

Quickrelease systeem

Het quickrelease systeem is handig bij het reinigen/schoonmaken van je toilet en wc bril. Met één klik op de knop kun je de gehele wc bril demonteren. Deze knop zit verwerkt in de scharnieren van de bril.

 

Zindelijkheid is voor zowel ouders als het kind een prettige ontwikkeling, want het betekent meer zelfstandigheid en dus minder ‘gedoe’ wanneer er een dagje uit wordt gepland. Het zindelijk worden gaat veelal op een speelse manier zonder dat er al te veel energie in gestoken hoeft te worden. Het mogen zitten op een po of een wc bril met verkleiner kan als leuk genoeg zijn!

Wat betekent zindelijk?

Als we het hebben over zindelijk dan hebben we het over het kunnen ophouden van de urine en kunnen bepalen wanneer en waar het kind wil plassen. Wanneer kinderen 3 jaar oud zijn dan plassen ze veelal niet meer overdag in hun broek. Echter kan het nog wel gebeuren dat ze in de nacht nog wel eens een natte broek hebben. Dit kan nog enige tijd duren, circa 6 a 13 maanden.

Bovenstaande zijn gemiddeldes en elk kind doet het op zijn eigen tempo. De eerste signalen van zindelijkheid is wanneer het kind benoemt een vieze luier te hebben. Als deze signalen nog uitblijven is het niet aan te raden om dit proces te willen versnellen. Het is juist gebleken dat het zindelijk worden juist vertraagd.

Wc bril met verkleiner

Er wordt gebruik gemaakt van een potje en een wc bril verkleiner om de zindelijkheid te stimuleren. Met een potje is een goed begin, want de toiletpot is simpel weg nog te hoog. Als het kind groter wordt en interesse krijgt voor het grote toilet kan er gebruik gemaakt worden voor een wc bril met verkleiner. De familie wc bril heeft als voordeel dat de verkleiner vast aan de volwassen wc bril zit. Hierdoor kan de verkleiner niet verschuiven.

Hoe ga ik ermee aan de slag?

Een goed advies is om het potje op een vaste plek neer te zetten. Het stimuleren (niet geforceerd) kan door jouw kind te laten zien als je als ouder naar het toilet gaat. Hier hoort ook het doorspelen van het toilet. Wanneer je al een kind hebt die zindelijk is, dan kan hij/zij ook kijken hoe zijn grote broer of zus naar het toilet gaat. Een andere optie is om op een speelse manier een plaspop te gebruiken die gaat toiletteren op een toiletpot.

Zoals eerder aangegeven beginnen de kinderen op een toiletpot. Het doorspoelen van een wc kan als heel spannend worden ervaren. Kinderen kunnen bang zijn dat ze worden doorgespoeld, omdat ze door de zitting glijden. Ook het harde geluid van doorspoelen versterkt deze onrealistische gedachte.  Let er verder op dat het kind ontspannen en dus fijn op het potje zit. Door maakt de kans groter dat hij/zij er vaker op gaat zitten, maar ook dat ze ontspannen genoeg zijn om hun urine te laten lopen.

Wanneer er interesse komt voor het grote toilet, maak dan gebruik van een wc bril met verkleiner of een familie wc bril, zodat het kind veilig en vertrouwd op de toiletpot kan gaan zitten. Een warme kruik onder de voeten versterkt het ontspannen gevoel.

In de eerste levensjaren zijn ouders erg blij met het comfort van luiers. Ze zijn zo goed, dat het ongemak voor oudere kinderen niet snel wordt gezien. Op warme dagen is het daarom het ideale moment om het kind in een onderbroek rond te laten lopen. Zorg er dan wel voor dat uw kind gemakkelijke kleding aan heeft. Mocht uw kind signalen laten zien dat er drang is dan kan de kleding snel uit om vervolgens de behoefte te doen op de wc bril verkleiner of pot. Wanneer de kleding niet gemakkelijk uit te trekken is, dan is de kans groot dat het mis gaat. Een kind kan namelijk in de eerste fase zijn behoefte niet lang ophouden.

Zorg ook voor vaste momenten om naar het toilet te gaan met uw kind. Bijvoorbeeld als ze net uit bed komen en na een maaltijd. Elke succeservaring zal bijdrage leveren aan het versnellen de zindelijkheid. Complimenteer het kind wanneer het gelukt is om op de po of familie wc bril te plassen/poepen, maar doe dit op een natuurlijk manier. Wanneer er overdreven wordt kan het als iets ‘groots’ ervaren worden en daarmee de druk vergroot worden. Wanneer het kind ook gaat ervaren dat plas/poep in de onderbroek geen fijn gevoel is, zal dit ook een extra stimulans zijn.

Geen paniek als het niet gelijk lukt!

Er zijn kinderen waarbij het zeer snel verloopt en die binnen afzienbare tijd al vrijwel zindelijk zijn. Laat je als ouder niet ‘gek’ maken door succesverhalen van andere ouders die hun kind snel zindelijk hebben. Het is heel gebruikelijk dat een kind meer tijd nodig heeft om zindelijk te worden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind snel resultaat boekt, maar vervolgens het weer verleert lijkt te zijn. Dit kan door interesse verlies van het kind of door spanningen in zijn leven. Zo kan het zijn dat uw kind een terugval heeft, omdat het gaat verhuizen, een broertje of zusje krijgt, naar een andere opvang/school gaat etc. Het belangrijkste hierin is niet boos te worden, dit maakt de druk alleen maar groter. Pak het weer op en probeer te interesse weer te wekken voor het zindelijk worden.

Universeel passend en eenvoudig te monteren!

De ingebouwde wc bril verkleiner is een wc bril die geschikt is voor alle standaard toiletpotten. De scharnieren zijn namelijk in afstand verstelbaar van 8 tot 17 cm. Wil je zeker weten of jouw toiletpot geschikt is? Meet dan de afstand tussen de toiletpot gaten van hart tot hart. Van hart tot hart meten betekent dat je het midden van de toiletpot gat aanhoudt bij deze meting.

Mocht na deze meting blijken dat de wc bril niet past? Dan kunt u binnen 14 dagen de bril weer retourneren. Onder ‘klantenservices’ vind je hoe dit moet.

Wc bril verkleiner installeren

Mocht je de wc bril met verkleiner gekocht hebben dan kan het installeren beginnen. Gelukkig is het installeren van deze wc bril erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen in je oude toiletbril demonteren en de nieuwe materialen monteren. Vervolgens kun je met één klik de hele wc bril erop klikken en klaar is kees!

De uitleg

 1. Demonteer de oude wc bril
 2. Pak de nieuwe wc bril verkleiner uit de doos
 3. In de doos zit een installatie uitleg die alles stap voor stap beschrijft (met foto’s). Pak nu eerst de materialen in het doorzichtige zakje en leg de wc bril nog even aan de kant en ruim de doos alvast op. Pak nu een schroevendraaien, want dan kan er begonnen worden met het installeren.
 4. De twee witte plugjes mogen boven in de wc pot gelegd worden. Dit zorgt ervoor dat de wc bril met verkleiner niet kan verschuiven. Pak nu één bout en één scharnier. Doe de bout door het scharnier en vervolgens door het toiletpot (van bovenaf gezien).
 5. Nu steekt de bout door de toiletpot en kun je één zilveren ring, rubberen piramidevormige ring en moer pakken. Eerst schuif je aan de onderkant van de toiletpot de rubberen piramidevormige ring over de bout. Hierna de zilveren ring en tot slot de moer. Houdt alles even tegen met één hand, want alles glijd alles weer van de bout af. Pak met je andere hand de witte vliegmoer. Hiermee kun je de bout aandraaien. Draai alles aan, maar nog niet vast.
 6. Doe alles van stap 5 ook bij het andere gat van de toiletpot.
 7. Pak de wc bril met verkleiner en kijk of de pinnetjes van de scharnieren op de juist afstand zitten, zodat je deze na het stevig vastdraaien van de scharnieren de wc bril met quickrelease systeem vast kunt klikken.
 8. Nu de afstand klopt draaien je met de vliegmoer en de schroevendraaien de scharnieren stevig vast en klik de toiletbril vast aan de scharnieren.

Installatie video voor de wc bril verkleiner

Wil je alles stap voor stap kijken en eventueel pauzeren? Bekijk dan onze installatie video:

111 Reacties

 1. Degelijke bevestiging. Bril blijft goed zitten en verschuift niet. Goede kwaliteit.
  Nu beneden nog een 😉

  Antwoord
 2. Zou hem heel graag willen winnen daar mijn kleindochters nu zindelijk begin te worden zou dit super handig zijn nu ik geen wc bril heb . Super welkom

  Antwoord
 3. Dit lijkt me super handig en leuk voor kleine kindjes! Zitten ze goed en stevig erop.

  Antwoord
 4. moeders gaat voor de bril met verkleiner voor hun kleine vent
  maar oma gaat voor de “home” bril omdat harry daar het potje kent
  en zo leert dan bij mama en papa plassen op de grote wc
  en kan dan daarna naar oma en opa mee op de “home”bril nummer 2

  Antwoord
 5. Jaaaaa 18 voor ons panterhuisje

  Antwoord
  • Jullie hebben zulke leuke wc brillen. Maar deze is toch wel super handig als Opa en Oma zelfs de kleinkinderen kunnen dan naar het toilet voor grote mensen🍀

   Antwoord
 6. Als ik kleine kinderen had gehad zou ik hem zeker aan schaffen beter dan die losse dingen me vriendin zat ook altijd te schelden.

  Antwoord
 7. 👻Nr 11 en die is niet voor mijzelf! 👻

  Antwoord
 8. Ideaal met kleine kinderen, komt zelfs jaren erna nog van pas als er kinderen op bezoek komen

  Antwoord
 9. Dit was echt een uitkomst geweest voor ons jaaaaren geleden toen onze mannen nog klein waren. Altijd lag de losse verkleiner door de hele.wc te vallen.😂 zoveel makkelijker dit en hygiënischer bovendien

  Antwoord
 10. Super handig. Eindelijk geen rondslingerende wc verkleiners meer. Hier gaan vele ouders vast heel blij mee zijn.

  Antwoord
 11. Wat had ik graag eillen aanschaffen toen min kinderen kleiner waren en zindelijk werden.
  Wat een top uitvinding!
  Geen losse onderdelen dat is helemaal perfect

  Antwoord
 12. Wat fijn! Eindelijk niet meer van die vervelende losse dingen 🙂

  Antwoord
 13. hoe super handig is dit ,gaan nog vele kindjes en ouders blij zijn met deze wc bril

  Antwoord
 14. Wat een top klik-systeem. Eindelijk een manier om de toiletbril echt goed te reinigen.

  Antwoord
 15. Ik had zo’n brilverkleiner ook moeten hebben toen mijn kinderen nog klein waren. Ideaal!!! Jullie gewone brillen zijn ook super gaaf. Vooral nummer 11 met die 2 handen. Echt heel origineel.

  Antwoord
 16. Altijd handig voor de kleintjes vallen ze ook niet in de pot haha

  Antwoord
 17. Dat is duidelijk…voor een plasje groot of klein moet je Detoseats zijn 😉

  Antwoord
 18. Oh dit zou handig zijn voor als onze kleine man wat ouder en groter is.. de wc wordt ook een stuk leuker voor hem als hij naar wc bril nummer 7 kan kijken

  Antwoord
 19. Wat een handig systeem zeg!

  Antwoord
  • Graag de bril met de olifant zo mooi

   Antwoord
 20. 😍😍😍Nummer 10 is in onze wc graag gezien 🍀❤🍀

  Antwoord
 21. Er zal niks fijner zijn om me dochtertje op zo mooie wc
  Te zien zitten dan voel ze zich groot nummer 15 is super mooi

  Antwoord
 22. Dit zou zo ideaal zijn voor als onze kleindochter bij ons is aangezien ik een verhoogde wc heb ivm me rug zo kan ik haar toch makkelijker zindelijk maken als oma op moet passen geweldig is dit goeie oplossing geen rondslingerde wc potjes🙈👍👍😉

  Antwoord
 23. Doe heel graag mee is eigenlijk wel makkelijk omdat nu mijn kleindochter zindelijk begint te worden en oma heeft der nog geen een.

  Antwoord
  • Doe heel graag mee . De olifant zo mooi

   Antwoord
 24. Nieuwe winnares voor de winactie van 3 mei (22 uur) is geworden…

  Henny Zweytzer!

  Ook jij gefeliciteerd en je mag jouw keus doormailen naar info@detoseats.nl 🙂

  Antwoord
  • Feliciteerd Henny!

   Antwoord
 25. Amaai dat is pas handig voor mijn Xyliano,die nu begint te leren op de grote wc te gaan

  Antwoord
 26. Wat handig, die brilverkleiner, ik lot graag mee!

  Antwoord
 27. Heel handig en slim.. Die wil ik graag winnen!!.

  Antwoord
 28. Wij willen heel graag winnen voor in ons nieuwe huis een huis uit 1910 waar een hele hoop aan gedaan moet worden.

  Antwoord
 29. Dat zal heel erg goed van pas komen. Wil graag bezig met zindelijkheid van mijn zoontje. Geen gedoe meer met een aparte wc verkleiner. Vandaag heeft hij een plasje op de wc gedaan. Alleen zo gedoe met de aparte wc verkleiner wat steeds maar schuift. Zou heel erg welkom zijn.

  Antwoord
 30. Super leuk wie wil er geen 2e winkans geweldig leuke winactie en zeker handig met kleine kids in huis ♡

  Antwoord
 31. Aaah dat hadden we jaren eerder moeten hebben.

  Antwoord
 32. Fijn voor als mijn kleinzoon komt!

  Antwoord
 33. Oh gaaf zoveel mooie ontwerpen!!!
  En natuurlijk wie wil nou geen dubbele kans!!!

  Antwoord
 34. Zou helemaal geweldig zijn deze ook te winnen!
  Mijn kleinzoon is nog niet zindelijk, en nog meer 1 jaar!
  Als ik m dan win, is Oma ook klaar!
  kan hij hier ook beginnen!
  Top,TopTop
  ik zet m op,😍👍

  Antwoord
 35. Deze wc bril lijkt me ook heel erg handig met 2 kleine peuters (tweeling) we wagen een kansje

  Antwoord
 36. Detoseats, jullie hebben onwijs leuke wc brillen. Dat het soms enorm lastig te kiezen is welke nou echt het allerleukste is. Echt een top winkel/site. De Buddha en de home wc bril ben ik echt dol op wie weet win ik deze een keer. Anders kopen we hem later gewoon

  Antwoord
 37. Ik wil zo graag een mooie bril van deto seats dat ik nog graag een piepklein kansje waag.
  Want ohhh ik wil deze prijs zo graag.😍

  Antwoord
 38. Erg handig is dat voor de kindjes ik merk dat kinderen met plassen snel zindelijk zijn maar de grote behoefte durven ze vaak niet en dit kan er bij helpen
  Ik doe mee met de actie jullie hebben prachtige wc brillen maar die met t hartje past t mooist bij onze nieuwe wc

  Antwoord
 39. Super handige verkleiner ! Voor de kleintjes erg handig. Ik hoop dat ik de toiletbril op jullie fb pagina win !

  Antwoord
 40. Ik doe graag weer mee voor de wc-bril met de orchidee dat zou echt een geweldige opfleuring zijn voor onze saaie wc

  Antwoord
 41. Erg handig systeem , ik hoop dat ik vanavond een wc bril win met de tekst home,😇

  Antwoord
 42. Super handig nu maar hopen dat ik de wc bril win😄

  Antwoord
  • Super zeg voor ons zoontje straks

   Antwoord
 43. Super handig voor mijn kleindochter

  Antwoord
 44. Jammer dat mijn eigen kids er nu te groot voor zijn maar met de neefjes en nichtjes over de vloer zou dit goed van pas komen

  Antwoord
 45. Leuk. De laatste ronde. Zou leuk zijn als ik voorlopig de laatste op mijn toilet zou mgen monteren. Dan zit ik echt op rozen.☺

  Antwoord
 46. Super handige wc-bril! Ideaal met een kinderbril erin verwerkt. De beschrijving op het filmpje is goed en duidelijk zo kan zelfs iemand met 2 linker handen deze wc-bril plaatsen.

  Antwoord
 47. Met deze beschrijving lukt het mij ook om een wcbril te vervangen!
  En het zou zo leuk zijn om de olifanten wcbril in mijn nieuwe toilet te mogen plaatsen!

  Antwoord
 48. Wauw wat een gaaf product!!

  Antwoord
 49. Super uitvinding!! Had ik die maar gehad voor mn dochtertje destijds

  Antwoord
 50. erg handig met kleine kinderen en het maakt ze ook niet zo angstig voor een groter toilet

  Antwoord
 51. Superhandig voor me kleine meisje dalijk!! Papa ff lief aankijken

  Antwoord
 52. Ideaal voor groot en klein zodat ons toilet iets langer schoon zou mogen zijn
  Geen geschuifel en gespetter op een mooie olifantbril maakt de boel vast netter

  Antwoord
 53. Wij zijn toe aan wcbril nummer ???? zoveel heb ik er al gehad en de verbindingen gaan allemaal kapot, zodat de bril weer los gaat zitten en verschuift. Zouden jullie een goede bril hebben die niet kapot gaat? Ik vind nummer 4 wel mooi

  Antwoord
 54. Handige uitvinding.

  Antwoord
 55. Super handig
  ik ben zwanger en zou dit ooit nodig hebben en dan zou dit wel heel handig zijn sla deze pagina zeker even op in mijn favorieten

  Antwoord
 56. het kleinste kamertje hangt bij mij vol met rozen..
  Deze toilet met rozenbril zou er heel mooi passen.
  nu nog een rozengeur en je bent even in een rozenchill tuintje..
  het verbloemt gelukkig het een en ander op toilet..haha

  Antwoord
 57. helemaal geweldig voor onze Harry voor thuis en als hij het dan goed kan dan voor bij opa en oma graag een home bril 😛

  Antwoord
 58. heel hars 1 nieuwe nodig

  Antwoord
 59. Op een toiletbril van deto seats zit je op zijn best. Op zo’n moment denk je niet aan de rest. Heerlijk ontspannen je behoefte kunnen doen op bril nummer 1 van zo’n bril vind je er haast geen 😊😍🍀

  Antwoord
 60. Zou super zijn! Ben net klaar met op knappen van ons wc dus een nieuwe bril mag natuurlijk niet ontbreken 🙂

  Antwoord
 61. 😍😍😍Wauw wauw Wauwie doe graag weer mee voor bril nummer 4 en heb deze schitterende actie met veel 💝 laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze mooie wc bril zou mogen winnen dan raak van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan elk tioletbezoek goed beginnen de kans is natuurlijk klein maar de wens oh zo groot 🍀🙌💞 Fijne dinsdag

  Antwoord
  • Nog maar een keer weer proberen voor nr 1😍😍

   Antwoord
 62. Was reuze handig geweest voor onze bijna dertien jarige tiener of toch….

  Antwoord
 63. Wauw ik maak graag een kansje
  Nummer 1 vind ik helemaal top😍😍
  Nu maar heel hard duimen 🍀🍀🍀

  Antwoord
 64. Ik zou heel graag kans maken op deze prachtige winactie

  Antwoord
 65. Dat is zeker heel erg handig

  Antwoord
 66. Wil jij een leuke wc bril naar keuze winnen?

  Plaats hier dan een gepast reactie over een wc bril verkleiner.

  Succes!

  Team Deto Seats

  Antwoord
 67. Super handig 👍

  Antwoord
 68. Deze verkleiner lijkt mij heel handig!
  Geen gedoe met een losse verkleiner maar alles in 1 bril.

  Antwoord
 69. Wat ontzettend handig!!!

  Antwoord
 70. Voor ons niet meer nodig maar lijkt me perfect met kleine kinderen!!

  Antwoord
 71. Wat een kans zeg om het dochtertje van mijn vriendin zindelijk te kunnen gaan krijgen. Ik hou van de nieuwe tijd, zo zijn kleine kinderen op hun toekomst voorbereid. Kunnen ze straks op hun gemak naar school.

  Antwoord
 72. Dat is een mooie uitkomst.
  Gebruiken nu af en toe, wanneer mijn zoontje na de wc een wc verkleiner die je er apart op moet zetten. Die ik eerst van de gang moet pakken en dan erop moet zetten. Dit is een stuk makkelijker.
  Van het zomer wil ik er actiever mee bezig gaan. Hij is net in november 2 geworden.
  Potje hebben wij de deur uit gedaan, was geen doen met hem. Potjes zijn te klein.

  Antwoord
 73. Op een toiletbril van deto seats zit je op zijn best. Op zo’n moment denk je niet aan de rest. Heerlijk ontspannen je behoefte kunnen doen op bril nummer 1 van zo’n bril vind je er haast geen 😊😍🍀

  Antwoord
 74. Super gewoon! Wat jammer dat deze uitvinding nét te laat komt (16 jaar 😁).
  Ik had hem zéker te weten gekocht.

  Antwoord
 75. Groot of klein voor iedereen is deze bril fijn!

  Antwoord
 76. Wauw een super uitvinding. Als het niet meer nodig is de verkleiner dan heb je in 1 handeling de ” grote” wcbril weer tevoorschijn.😊

  Antwoord
 77. Superhandig, vooral met dat Quickrelease en softclose

  Antwoord
 78. Wat een handig systeem!dat had ik eerder moeten weten onze kids doen het nu allebei op een gewone wc bril.

  Antwoord
 79. Wat een uitvinding! Ik zie zo’n bril met verkleiner hekemaat ‘zitten’ oor de kleinkinderen!

  Antwoord
  • Eerste reactie te snel getypt en daardoor spelfouten ..
   Mijn reactie moet zijn: Wat een uitvinding! Ik zie zo’n mooie wc-bril met verkleiner helemaal ‘zitten’ voor de kleinkinderen!

   Antwoord
 80. Ik wil mijn wc met een nieuw kleurtje inrichten en daar past wc bril nr 1 perfect bij in het blauw 😍😍

  Antwoord
 81. nou whauow zou ik zeggen
  je hoeft het niet eens uit te leggen
  maar als mijn kleinzoon en strakkies is
  weet ik zeker dat hij IN de pot pis(t)
  en niet ernaast
  in alle haast
  en zo leert hij het met zin
  want hij valt er niet zomaar in
  en dan duim ik voor de HOME bril
  want dat is iets wat oma supergraag wil 😉

  Antwoord
 82. die met de olifant is geweldig!

  Antwoord
 83. Ideaal, wij hebben al enkele jaren een familie wc bril en ben er zeer tevreden over, ons toilet is een erg kleine ruimte en zo heb je geen last met een rondslingeren brilverkleiner dier kanten op schuift. Het staat netjes en is heel praktisch. onze zoon heeft de verkleiner inmiddels niet meer nodig, maar ik raad het iedereen met jonge kinderen aan.

  Antwoord
 84. Superhandig zeg!!

  Antwoord
 85. het zijn allemaal één voor één leuke wc brils

  Antwoord
 86. Supergiede oplossing.
  Beter dan n losse brilverkleiner. Top voor de kleinzoon die nog niet zinderlijk is

  Antwoord
 87. Zo dat is inderdaad wel heel erg handig, ook een erg duidelijk en informatief filmpje! Ik zeg goed gedaan en een top site!

  Antwoord
 88. Super handig.en die met de olifant is geweldig gaaf,ik heb verzameling aan olifanten dus wcbril zou er goed bij passen.I love it😃

  Antwoord
 89. Misschien is dit de oplossing.. ze wil niet op een potje, niet op een opzetbril maar alleen zo op de wc. Maar dan kan ze niet ontspannen zitten en lukt het haar niet.

  Antwoord
 90. Het is zeker handig maar helaas zijn mijn kinderen al te groot, anders had ik er vast een besteld.

  Antwoord
 91. Deze lijkt me echt superhandig. De jongste zit nog op een verkleiner. Zo’n losse die je er telkens af moet halen als wij zelf naar de wc moeten. Dit lijkt me veel handiger

  Antwoord
 92. Super handig 😁 10+

  Antwoord
 93. Dat is ideaal voor de kleintjes. En super handig.

  Antwoord
 94. Ja maak graag kans op een wc bril die van ons kan echt niet meer
  Ik twijfel nog welke keuze ik zou maken 😃😃

  Antwoord
  • Oja zo’n verkleiner zou hier nu ook welkom zijn want ben zwanger dus voor de kleine als het zindelijk moet worden heel handig natuurlijk

   Antwoord
 95. Zou geweldig zijn voor onze kleinkind ze is nu nog te klein maar hopelijk kan ze straks veelvuldig gebruik van maken hoop wel dat de bril op een verhoogd toilet kan nummer 1 zou heweldig zijn

  Antwoord
 96. Zou graag de olifanten bril willen winnen ben helemaal weg van olifanten en de onze is stuk zou heel erg welkom zijn

  Antwoord
 97. Het is dat onze man al te groot is maar wat handig en leuke prijs.

  Antwoord
 98. Ik heb nog een losse wc bril verkleiner op ons toilet zitten. Deze wc bril verkleiner is een uitkomst,want je kunt hem er ook afhalen als de kinderen weer groter zijn 🙂

  Antwoord
 99. Ideaal een wc bril met verkleiner. Dan heb ik hem altijd bij de hand en hij zit lekker stevig voor de kids.

  Softclose wc bril is ook perfect met jonge kinderen!

  Antwoord
 100. Super handig! Zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje van nog net geen 2. Hij geeft zelf soms al aan naar de wc te willen en dan is dit natuurlijk ideaal.

  Antwoord
 101. Die zou ik graag willen winnen ! Erg handig met een peuter van 2 en de zindelijkheid training

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *