Selecteer een pagina

Sinds enkele weken is Deto Seats niet alleen op Facebook en Twitter te vinden, maar ook op het populaire Pinterest. Pinterest is het snelst groeiende social media van 2015 en Nederland telt al meer dan een half miljoen gebruikers. Deto Seats kan daarom niet achter blijven en daarom hebben wij onze eigen pins al geplaatst op ons prikbord. Deze zijn terug te vinden op https://nl.pinterest.com/detoseats/

Wat is Pinterest nu eigenlijk?

Het is een website die zich richt op het opdoen van allerlei inspiratie en het bekijken van producten. Ben je lid van Pinterest dan kun je nieuwe aankopen of interesses tonen op een ‘prikbord’. Dus wanneer een klant van Deto Seats een toiletbril bij ons heeft besteld, kan deze persoon via Pinterest onze productfoto delen met zijn volgers. Het plaatsen van een product wordt een ‘pin’ genoemd en deze pin wordt geplaatst op een prikbord (categorie) die past bij het product.

Hierdoor ontstaan er talloze ideeën van gerechten tot aan woonideeën en gaan leden elkaar volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Heb jij al Pinterest?

Wij zijn erg benieuwd of jij al lid bent van Pinterest? Mocht dit het geval zijn, je kunt ons vinden en volgen op: https://nl.pinterest.com/detoseats/. Op dit moment hebben wij nog weinig volgers en hier willen wij snel verandering in brengen, dus help jij ons een handje mee?