Selecteer een pagina

De Landelijke Woonstijl

De sfeer creëren van het platteland. Met landelijk wonen ga je voor rust en vrijheid en haal je de natuur in huis.

Een landelijk interieur dat er piekfijn uitziet? Je kunt de landelijke stijl het beste combineren met een modern interieur zodat je inrichting niet teveel op sauna cabine begint te lijken. Dit is ook meteen het grootste verschil met een vergelijkbaar interieur: brocante. Waar de landelijke stijl meer moderne elementen toepast is de brocante stijl gericht op vintage decoratie.

Deze mix kan heel opvallend en vernieuwend zijn. Een landelijk interieur legt de nadruk op natuurlijke en ruwe elementen en kleuren.

Decoratie

Voor een landelijke uitstraling
richt je de ruimtes vooral in met decoraties van hout. Houten boomstammen als tafeltjes of krukjes zijn een leuke toevoeging voor je woonkamer en geven direct een mooie landelijke sfeer. meubels verwerkt metaal vormen een ideale combinatie met de aanwezigheid van hout om de moderne look samen te voegen met de landelijke.

Vloer en Wanden

Voor de wanden kun je structuur aanbrengen die je kleuraccenten geeft om je ruimte een oude look, gevoel te geven. Een oneffen suède look is hier uitermate geschikt voor. De vloer zou van hout of steen kunnen zijn.

De afbeelding hierboven laat zien hoe je felle kleuren in strak meubilair en decoratie kunt combineren met rustige en warme kleuren van de vloer of krukjes. Een moderne inrichting met de landelijke sfeer wordt op deze manier perfect gecombineerd.

De Badkamer en een passende toiletbril

De landelijke badkamer inspiratie: Om de badkamer naadloos aan te laten sluiten met de rest van je woning kun je kiezen voor bruin houten badkamer kastjes, gecombineerd met grijze- of caramel kleurige tegels. Met het staal verwerkt in de kraan, douche of het bad is ook de badkamer een ideale plek om de landelijke stijl in terug te brengen.

Houten toiletbril

Ben je op zoek naar een mooie eyecatcher om deze landelijke sfeer compleet te maken dan vind je bij Deto Seats toiletbrillen met een houten of stenen design die perfect zullen aansluiten bij de kleuren en materialen van je interieur.
Met deze designs wordt de toiletbril een vaste waarde in  de badkamer voor een landelijke woonstijl.

 

 

 

Landelijke Design Toiletbrillen

Boomschors

Houtnerf

Softclose Toiletbril Old Tree

Softclose Toiletbril Boomschors

Softclose Toiletbril Houtnerf