Selecteer een pagina

Webshop Deto Seats

Deto seats (Decorative Toilet Seats) is een webshop die zich volledig richt op toiletbrillen met een mooie en stijlvolle bedrukking. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste van Nederland, er is namelijk geen andere webshop te vinden die meer dan 60 soorten toiletbrillen aanbied met een motief.

Deze ruime keuze geeft altijd de mogelijkheid om een van onze brillen te doen matchen met jouw toilet of badkamer. De wc brillen zijn is allerlei soorten kleuren, motieven en stijlen. Op ons blog geven wij inspiraties van badkamers of toiletten die passen bij onze toiletbrillen.

Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit producten, wat betekent dat je lang plezier zult beleven aan jouw aankoop. Een ruime garantie periode is dan ook vanzelfsprekend. Wij streven ernaar om Deto seats zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, met als doel om zorgeloos te kunnen shoppen. Mocht je na het bekijken van onze pagina ‘Over ons’ toch nog met vragen zitten, stel dan gerust je vraag via ons Contactformulier. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

over ons