Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

 

Deto Seats is in 2014 opgericht. Door twee broers die veelal in de zorg actief waren en nog steeds zijn. Het starten van een onderneming was dan ook niet vanzelfsprekend, maar de interesse/droom lag er wel. Wij besloten daarom in de periode voor 2014 te gaan onderzoeken wat een interessant project zou zijn voor een webshop.

Dat na deze onderzoeken het product toiletbrillen over bleef hadden wij ook niet verwacht. Het is namelijk een product waar je niet direct aan denkt, maar wij zagen veel mogelijkheden op de Nederlandse en Europese markt. De toiletbrillen van de Xenos kent iedereen wel. Zij waren één van de eerste bedrijven die intensief aan de slag gingen met het verkopen van wc brillen met een print. Vooral humor was een belangrijk thema. Echter was de vernieuwing van het assortiment naar onze mening nihil. Wij wilden juist de woontrends laten integreren in het toilet en dat betekent continue vernieuwen.

Op 1 januari 2015 zijn wij online gegaan. Het assortiment bestond destijds uit 15 verschillende soorten designs. Ons doel was om dit uit te gaan breiden naar 30 a 40 toiletbrillen, omdat smaken verschillen. Eind 2015 hebben wij dit doel gerealiseerd. Door te blijven investeren, te luisteren naar onze klanten, maandelijks marktonderzoek te doen zijn we in 2016 begonnen met ons eigen merk in wc brillen. Dit betekende zelf ontwerpen en produceren, zodat we sneller en eenvoudiger kunnen aansluiten met de nieuwste woontrends en de vraag van onze klanten kunnen realiseren.

Inmiddels is het bijna 2018 en kunnen wij met trots zeggen dat ons eigen wc brillenlijn is uitgeroeid naar 10 stuks. Met als dit aantal in 2018 te verdubbelen. Het belangrijkste hierin is de feedback van onze bezoekers en klanten. Blijven jullie tevreden over onze designs, is de kwaliteit nog steeds hoogwaardig? Als dit allemaal blijft kloppen, dan kunnen wij met al onze passie door blijven werken aan ons bedrijf.

Hopelijk tot ziens!

 

over ons