Selecteer een pagina

Wc brillen ontworpen door Deto Seats!

De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met het ontwerpen van onze eigen wc brillen. Ons doel is om in de zomer van 2016 onze eerste wc brillen op de markt te brengen. Wanneer wij zelf gaan produceren kunnen wij nog meer inspelen op de trends van nu. Wij willen de woonkamersfeer en trends terug brengen in uw toilet.

Wc bril ontwerpen

null
Dit zijn een drietal ontwerpen die wij ontworpen hebben. Wij hebben ons volgers op Facebook betrokken bij het beoordelen van deze wc brillen. Hierdoor kunnen wij meerdere modellen testen op de markt, voordat wij deze in productie brengen. De respons was groot en de reactie waren zeer positief!

Een aantal reactie (totaal 135!) op bovenstaande wc brillen:

Hoe nu verder?

Wij streven naar perfectie, dus de komende weken/maanden zullen er nog meer ontwerpen van wc brillen voorbij komen om beoordeeld te worden op ons Facebookpagina. Als dit gebeurt is gaan we een balans opmaken en gaan we een top 3 samenstellen. Ook dit laten wij doen door onze volgers. Deze definitieve ontwerpen zullen dan direct geproduceerd worden en enige tijd later terug te vinden in onze webshop. Dit proces zullen we de komende jaren blijven uitvoeren, tot we een assortiment hebben van circa 50 toiletbrillen.

De kwaliteit van onze wc brillen

De toiletbrillen zullen geproduceerd worden met MDF materiaal. De ervaringen van Deto Seats bij MDF toiletbrillen zijn zeer positief. Ook zullen de scharnieren van zink zijn. Deze scharnieren hebben een lange levensduur en zullen voorzien zijn van een softclose en quickrelease systeem. Dus niet alleen werken wij aan het designs, maar ook aan de perfecte kwaliteit.

61 Reacties

 1. Ja muziek noten met daarop als tekst Music Was My First Love

  Antwoord
 2. Beantwoord de volgende vraag: Wat vind je van onze ontwerpen? Heb jij nog leuke ideeën voor een goed ontwerp?

  Antwoord
  • Het zou fantastisch zijn dat mensen jullie een foto zouden kunnen mailen en er zo een heel mooi persoonlijk toiletbril van kunnen maken.

   Antwoord
  • Super leuk en geweldig dat jullie niet van die saaie zittingen verkopen, mijn voorkeur gaat uit naar die met het groene hart.

   Antwoord
  • Ik vind alle ontwerpen prachtig. Een mooi bos in herfstkleuren lijkt me ook wel een leuk idee, of voor de dare-devils een schattig rattenkopje dat over de rand kijkt!

   Antwoord
  • Super leuke wc brillen, ik vind nr 2 & 4 toch het allerleukst!!! ????

   Antwoord
   • Of die met de Buddha en degene met Orchideeën ????

    Antwoord
  • Ik heb al een toiletbril van jullie , di met boedha en bloemen erg tevreden over de kwaliteit fleurt de badkamer enorm op !! Ik zou die met die paarse bloemen ook nog willen hebben voor mijn tweede toilet. Misschien is het een optie om de brillen te ontwerpen naar het seizoen bv herfst of winter tafarelen zomer vakantie afbeeldingen. Of hollands trots sporters zoals Max Verstappen met afbeeldingen van race auto,s enz.

   Antwoord
  • Ik vind ze helemaal geweldig! Mijn dochter zou zo graag een minions wc bril willen!!! Dus als dat kan word het helemaal een feest om naar de wc te gaan!

   Antwoord
  • Ontwerpen zijn geweldig
   Idee voor een ander ontwerp is: een foto van iemand op de toilet bril origineler kan ik toch niet bedenken.

   Antwoord
  • Ik vind alle brillen super leuk moeilijk kiezen voor mijn nieuwe toilet!! misschien een bril met tekst op de bril zelf dus niet op de deksel?

   Antwoord
  • Ik vind het hartje wel heel erg mooi die is supper ????????

   Antwoord
  • Gaaf maakt de toilet wat gezelliger een leuke zou zijn met Keep Calm en Relax on the toilet of andere texten met keep calm

   Antwoord
  • Ik vind de toiletbrillen erg mooi! Zoveel keus past wel in iedere interieur. Ik deel en like jullie pagina dan ook regelmatig. Als nieuw idee is het misschien leuk om grappige teksten te plaatsen voor op de bril denkend aan een soort ” loesje” teksten??

   Antwoord
  • Ik vind ze geweldig vooral die grijze boomstronk. Misschien nog 1 van een chiuhuahua

   Antwoord
  • Ik vind de ontwerpen geweldig, Om nog een paar ideeën aan de hand te doen wat denken jullie van:
   – landelijke taferelen
   – 3D uitvoeringen
   – reliëf uitvoeringen

   Antwoord
  • Ik vind de ontwerpen super mooi! Maar toch vind ik die met de paarse Orchidee het allermooist hihi

   Antwoord
  • Ik vind jullie ontwerpen erg leuk bedacht en voor iedereen is er wat wils. Vaak word er naar het interieur gekeken voordat er een toiletbril word aangeschaft en daar gaan jullie goed mee om als het om ontwerpen gaat. Als jullie mij vragen of ik een ontwerp weet word het wel erg moeilijk want in principe hebben jullie alles al. Misschien nog iets van auto’s voor de autoliefhebber. Een toiletbril met Porche of BMW.

   Antwoord
  • Meer stripfiguren of tekenfilmfiguren zoals Nemo er al is ,voor de kinderen zodat ze sneller zindelijk worden wellicht

   Antwoord
  • Ik vindt het unieke ideeën,zoveel ideeën zie je zelf bij een doe-het-zelf zaak niet,ik vindt echt hele leuke Wc brillen.
   Ga zover met al die ideeën

   Antwoord
  • De wc brillen zijn briljant de mooiste vind ik zelf waar een boedha op staat. Maar ze zijn allemaal geweldig . Wc bril met een leuke tekst.

   Antwoord
  • Ik vind het echt schitterende ontwerpen. Die “hout-look” vind ik persoonlijk heel mooi.
   Waar ik eigenlijk nog steeds naar op zoek ben is een toiletbril met een prikkeldraad-motief. Zo eentje waar je toch eerst even gaat voelen of het toch niet toevallig echte draad is. Ze zijn ooit in de handel geweest, maar zelf kan ik ze niet meer vinden. Maar misschien ben ik wel de enigste die dit soort “enge” zittingen graag zou willen aanschaffen. Ik vind het wel leuk om van een bakkamer / toilet MIJN toilet / badkamer te maken. Met dingen die IK leuk vind.

   Antwoord
  • Iets zonnig zonnebloem of ondergaande zon

   Antwoord
  • Om heel eerlijk te zijn heb ik geen ideeën voor een ontwerp.
   De ontwerpen van jullie zijn precies wat het huis, gezin en het moderne toilet nodig heeft.
   Mijn complimenten! ????????

   Antwoord
  • Ik vind ze super gaaf een met engelen lijkt me ook heel mooi

   Antwoord
  • Ik vind de ontwerpen super mooi past precies bij mijn stijl. Een idee is misschien barok stijl ook heel mooi!

   Antwoord
 3. Nummer 4 heeft mijn voorkeur , maar 2 en 5 zijn ook heel mooi.

  Antwoord
 4. Ben helemaal weg van..de boeddha , helemaal onze stijl , gaat prachtig staan in ons nieuwe huis !!!!!! Wauwie supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff supergaaffffffff

  Antwoord
 5. ik weet niet of er al een Detoseat is met poesjes erop. Leuk voor kattenbezitters.

  Antwoord
 6. De boedha of paarse orchideeën , jn geweldig mooi

  Antwoord
 7. Die met de zeester vind ik heel mooi

  Antwoord
 8. Ze zijn leuk!
  Alleen vind ik de vierkante plaatjes van de bovenste rij links en rechts niet bij de vorm van de bril passen……
  De hartjes vind ik geweldig.
  Ik zou ook een foto van een weiland met korenbloemen erg mooi vinden.
  Of een mooie vlinder.

  Antwoord
 9. De toiletbril met de vissenkom is helemaal geweldig…. een idee voor een ontwerp zou misschien zijn om een eigen afbeelding te kunnen mailen en dat die erop gedrukt wordt… ik kan natuurlijk niet zeggen of dit technisch mogelijk is…

  Antwoord
 10. Persoonlijke smaak is erg lastig, de één houdt hier van, de ander van iets totaal anders. Jullie hebben een ontzettende brede keus in ontwerpen, top! Zitten echt super mooie tussen, komische en prachtige ontwerpen!
  Misschien is het een idee om te variëren met diverse kleur varianten van een ontwerp. Vaak is de afbeelding geweldig, maar past de kleur niet bij de rest van het toilet/ de badkamer. Ook heb ik weinig abstracte ontwerpen gezien. Dus met lijntjes vlakjes en kleurtjes i.p.v. foto afbeeldingen of cartoons (persoonlijk niet mijn smaak, maar er zijn vast liefhebbers van).
  Het lijkt mij gaaf als er een toiletbril afbeelding komen gaat in de stijl van MC Escher bijvoorbeeld of Dali met die gesmolten klokken (geinig half over de rand hangend). Waarin keus is in zwart wit/grijs of kleur bijvoorbeeld.
  Wat ik ook apart vond zijn brillen waar iets in verwerkt zit, zoals punaises of prikkeldraad…maar dat gaat niet werken met mdf.
  Laatste tip/idee: nu zien veel plaatjes bovenop de deksel, maar bij ons staat deze nagenoeg altijd omhoog. Daardoor kijken we tegen een saai groot (wit) vlak aan…plaats hier (ook) de afbeelding/ tekst of laat het ontwerp doorlopen….
  Bijvoorbeeld een natuur ontwerp met een bos of waterval op de deksel aan de binnenkant en dat overgaat naar het zitdeel waar bijvoorbeeld iets met water uitgebeeld wordt ( een meertje)
  Succes met alle ideeën! Ik ga hard duimen! *duim duim*

  Antwoord
 11. Ik vind de bril met de boeddha erop het mooist. Ik heb heel veel boedhhas maar niet voor op het toilet

  Antwoord
 12. Jullie hebben zulke mooie ontwerpen. En ook van deze tijd. Met bloemen en tekst en met houtmotief wat nu ook in is. Ik ben helemaal verliefd op jullie modellen. Zeker top als je de wc nog moet verbouwen net als ons 🙂 dan is zo’n mooie wc wel tof natuurlijk 😀 En de kwaliteit verbeteren is ook alleen maar goed.

  Antwoord
 13. Ik vind ze allemaal erg leuk, tja wat kan je nog meer verzinnen, je favoriete huisdier erop, of een
  te gekke auto of scooter!

  Antwoord
 14. Alle wc brillen die jullie in het assortiment hebben zijn super. Wat betreft ideeën voor een bril. . Misschien een persoonlijke foto op een bril kunnen laten zetten. Zelf vind ik iets sierlijks met bloemen en planten of dieren gerelateerd zoals pootjes die over een bril lopen ook wel leuk.

  Antwoord
 15. Prachtig die bruine wc bril met HOME met rosé Hart????????????????????????????????

  Antwoord
 16. Ik vind nog steeds de home toiletbril super mooi ???? ga het nog maar een keer proberen ????misschien lukt het me deze keer wel ????

  Antwoord
 17. Die met de boedha is heel mooi ik ben gek op boedha’s

  Antwoord
 18. Heeeeel graag de bril met de 2 hartjes ????

  Antwoord
 19. Super zijn ze. Ik zelf zou heel graag een bril met allemaal hartjes willen en dan wel in pastel tinten….????

  Antwoord
 20. Ik vind jullie ontwerpen zo gaaf! ❤ mijn favoriet blijft nog steeds de paarse orchideeen. Misschien nog meer ontwerpen met bloemen? Iets van rozen? Of met mooie vlinders erbij? 😉

  Antwoord
 21. Het zijn allemaal leuke wcbrillen maar ik zou gaan voor de wcbril van finding nemo zo leuk of anders die mintgroene wcbril verras me maar met 1 van die 2. Wat een leuke actie zeg en laat ons wcbril nou net kapot zijn hahaha ! #leukeactie????❤ #Duimenmaar????

  Antwoord
 22. Leuke en mooie wc brillen en vooral nummer 1 die wanhopig kijkende vis leuk. Een vrolijke kwinkslag in het kleine kamertje!

  Antwoord
 23. Nummer 2 en 6 vind ik de mooisten.

  Antwoord
 24. Vind nr 2 toch wel heel leuk niet te druk maar lekker knus. Voor de kleine kamer.

  Antwoord
 25. Ik vind met die roze orgideeen???? erg leuk pas mooi bij mij huis en badkamer ????????????

  Antwoord
 26. Een wc bril waarbij jezelf regelmatig de afbeelding kan wisselen. Soort fotolijst idee op je wc bril

  Antwoord
 27. Ik had eentje waar ik een groot fan van was maar ik weet het nu niet meer en ga twijfelen aangezien er zoveel keus is! Tja een echte weegschaal als sterrenbeeld! Misschien leuk om zoiets in het assortiment te doen of wat leuke korte quotes

  Antwoord
 28. Nr 5 vind ik echt super leuk

  Antwoord
 29. Elke WC Bril bij jullie is Uniek!!
  En met zoveel Prachtige Creatieve Wc Brillen zit er voor iedereen wel wat mooi’s tussen.
  Ik vindt WC Bril nummer 5 erg mooi,en past bij iedere stijl Toilet!

  Antwoord
 30. Nr 6 met de houtnerf print vind ik hartstikke leuk

  Antwoord
 31. Ik ga voor 5 omdat ik zo vaak van mensen hoor, ‘ik kan alleen thuis naar het toilet!’ Dan kom je thuis en zie je ‘home’ op je toilet! Geeft toch een vertrouwd gevoel! 😉 De ‘Home’ bril past ook mooi bij een landelijk interieur! ( wat ik heb) Heel veel succes!

  Antwoord
 32. Ik ga het nog eens proberen.

  Nummer 4 en 5 vindt ik geweldig. Tussen die 2 laat ik me verassen dan!
  Spannend!!!

  Antwoord
 33. De boedhha bril aub ????????????
  Komt goee vanpas voor in mijn nieuwe huisje

  Antwoord
 34. Ik ga voor 3 🙂

  Antwoord
 35. leuk als ik zo winnen

  dan een bril met de tekst home erop

  Antwoord
 36. Nummer 5 is zo leuk

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *