Selecteer een pagina

WC bril met een print, de trend van nu!

Wc bril met een print is de badkamer/toilet trend van nu. Bekijk ze in onze shop!

De meest bekende wc brillen zijn met afbeeldingen van dieren, deze zijn vooral verkrijgbaar in bouwmarkten en de welbekende Xenos. Dit is inmiddels al behoorlijk achterhaald. Deto Seats springt in op een nieuwe markt waarbij de wc bril passend is bij de badkamers en toiletten van nu.

 

Wc bril, de perfecte match met je toilet of badkamer…

Deto Seats verdiept zich geruime tijd in de badkamers trends van Nederland. Wij doen onze ideeën op uit beurzen en nauwe contacten met sanitair winkels. Dat wij hier fanatiek mee bezig zijn is wel terug te zien in ons blog. Hier zijn al meerdere badkamer inspiraties geplaatst, waarbij wij advies geven welke wc brillen bij welke stijl past. De velen reacties zijn het bewijs van een enorm succes en vraag naar onze toiletbrillen. De standaard witte en zwarte toiletbril is niet meer van deze tijd, de uitstraling die onze brillen geven is een echte toevoeging aan je toilet.

Nu hoor ik je misschien denken: ‘Ik heb helemaal geen bijzondere badkamer’. Dan vrolijk je juist de badkamer op met een fleurige wc bril, waardoor je de ideale Eye Catcher in huis hebt. Gecombineerd met leuke en passende accessoires.

Heb je bijvoorbeeld een Toiletbril Paarse Orchidee besteld, dan kun je dit prachtig combineren met bijvoorbeeld lavendel of paarse handdoeken. Dit geeft een warme en frisse uitstraling aan je toilet. Daarbij zijn onze wc brillen alleen bij ons te bestellen, dus kleine kans dat je hem bij iemand anders tegen gaat komen!

 

Kwaliteit toiletbrillen

Wij bieden kwaliteit wc brillen, dit houd in dat wij alleen toiletbrillen aanbieden met MDF of Duroplast materiaal. Dit zijn twee soorten materialen met een hoogwaardige kwaliteit.

MDF zijn houtsnippers in kunstharslijm geperst wat zorgt voor een zeer harde ondergrond. De toiletzitting kan hierdoor tegen een stootje. Ook hoef je niet bang te zijn dat de print gaat verkleuren door UV straling. Door de lak die is aangebracht, is dit onmogelijk. Zelfs agressieve reinigingsmiddelen zorgen niet voor verkleuring.

Duroplast is een type plastic met een zeer harde ondergrond, bestand tegen krassen. Ook voor dit materiaal geld dat er geen verkleuring kan optreden door UV-stralen of agressieve schoonmaakmiddelen.

Kortom, velen jaren plezier voor een eerlijke prijs!

Wat is een softclose wc bril?

Een softclose wc bril zorgt ervoor dat de toiletzitting langzaam en geruisloos sluit. Het gebeurd regelmatig dat je de deksel laat vallen met een harde klap. Het grootste gedeelte van ons assortiment heeft een softclose systeem. Het systeem zit verwerkt in de scharnieren, dus het valt niet op maar je ondervind er wel het gemak van. Wanneer je de deksel omlaag duwt kun je weglopen, want het systeem laat de deksel rustig zakken. Dit voorkomt onder andere ook krassen op de laklaag en natuurlijk enige frustratie.

Garantie op de toiletbrillen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze toiletbrillen. Het is dus voor ons vanzelfsprekend dat wij twee jaar fabrieksgarantie aanbieden. Op de scharnieren hebben wij 6 maanden garantie. Dus zonder zorgen een wc bril kopen, doe je bij Deto Seats.

Hoe installeer ik een wc bril?

Het installeren van een wc bril is zeer eenvoudig. Wij leveren bij elke bril een duidelijke en uitgebreide handleiding mee. Alleen wij zijn ervan overtuigd dat beeld meer laat zien dan tekst en plaatjes. Daarom heeft Deto Seats voor elke type bril een montage video gemaakt. Zo kun je eenvoudig en altijd de video online bekijken, stop zetten en hervatten.

Universeel passend

Alle wc brillen zijn passend op alle toiletpotten. Het enige waar rekening mee gehouden hoeft te worden is de afstand tussen de scharnieren. Als dit klopt, dan is de toiletbril geschikt voor jouw toiletpot.

Bij elk product hebben wij productfoto’s toegevoegd, met hierbij de afmetingen van de toiletbril. Ook in de productbeschrijving is dit terug te lezen. Mocht er nog vragen zijn dan helpen wij je graag verder via contact.

(in dit voorbeeld moet de afstand tussen de scharnieren 9,5 tot 17,5 cm zijn)

Facebookpagina van Deto Seats

Sinds de start van Deto Seats hebben wij een Facebookpagina. We begonnen met 60 leden in de eerste maand. In die tijd waren wij nog niet vindbaar wanneer je wc bril zou zoeken in Google. Inmiddels is dit wel het geval en zijn de ledenaantal hard gegroeid. Inmiddels zitten wij al op 2,2 duizend leden! Een mooi resultaat voor ons, maar wat bied onze Facebookpagina jou?

– Maandelijkse winactie, waarbij je kans maakt op een wc bril naar keuze!

– Op de hoogte zijn van de nieuwste toiletbrillen in ons assortiment!

– Kortingacties & meldingen van nieuwe badkamer inspiratie blogs!

– Medezeggenschap, wij vragen regelmatig om jouw mening en passen dit ook toe!

Twitteraccount

Voor ons Twitteraccount geld het zelfde als op onze Facebookpagina. In verhouding zijn wij meer actief op Facebook, omdat de interactie met onze Facebookleden eenvoudiger en overzichtelijker is. Desalniettemin hebben wij al bijna 100 fanatieke Twitter volgers en deze groeit nog elke dag.

Hoe zien wij de toekomst?

Wij willen ons nog veel meer richten op nieuwste trends. Dit betekend dat de standaard wc brillen langzaam plaats gaan maken voor hippe en trendy toiletbrillen. Om dit zo goed mogelijk te gaan doen gaan wij in 2016 onze eigen wc brillen lijn opzetten. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel inspringen op de trends van nu en kunnen wij onze kwaliteit nog beter waarborgen. Onze ideeën zullen regelmatig onder het grote publiek beoordeeld worden voordat wij ze in productie gaan nemen.

 

 

Irmgard Geenen, gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige winnares van de Facebookactie 🙂 Feliciteer haar Irmgard in de onderstaande berichten 😉

9 Reacties

 1. Mooi dat jij gewonnen hebt!!
  Nu moet ik ‘m zelf kopen????

  Antwoord
 2. Gefeliciteerd

  Antwoord
 3. Proficiat!!!

  Antwoord
 4. Gefeliciteerd

  Antwoord
 5. gefeliciteerd Tanja , jammer voor mij , had graag die w.c.bril met de Franse Buldog willen winnen , maar ja volgende keer nog een poging wagen

  Antwoord
 6. Stel dat ik een bijzondere toiletbrillen (print) heb ontworpen.
  Is het mogelijk die door jullie te laten produceren?

  Vriendelijke groet,

  Iris Martin

  Antwoord
 7. Wauww ik ben helemaal verliefd op jullie wc brillen. Wanneer jullie de bulldog wc bril hebben dan mail mij maar goed?

  Antwoord
 8. Begin juli heb ik een leuke wc bril bij jullie gekocht. Krijg veel reacties van familie leden en vrienden wanneer ze gebruik hebben gemaakt van mijn toilet. Wanneer jullie zelf wc brillen gaan maken wil ik misschien wel een leuke voor op mijn badkamer. Het liefst met de kleur blauw 😀

  Antwoord
  • Wat een prachtige toiletbrillen. Bij de Xenos hebben ze ook leuke printjes maar ik ben blij dat ik nog even verder gekeken heb.
   Vooral de paarse orchidee wc bril is leuk!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *