Selecteer een pagina

MDF toiletbrillen

Wij verkopen veel MDF toiletbrillen. Dit is binnen de toiletbrillen het beste materiaal wat er op de markt is. Op deze pagina zullen wij gaan uitleggen wat precies MDF ‘Medium-Density Fibreboard’ is, zodat je weet wat je koopt!

Wat zijn MDF toiletbrillen

MDF is een geperste plaat van een middelbare hardheid. Wat vaak wordt gedacht is dat MDF materiaal een merknaam is, maar dit is niet het geval. Het zijn houtsnippers die gedroogd zijn en door middel van hars aan elkaar verbonden zijn. Het is zeer bewerkbaar en dus kan het in allerlei vormen geleverd worden en door de kleine vezels kan het niet gaan splinteren. Ook de toplaag van onze toiletbrillen van MDF zijn ook nog eens voorzien van een harde laklaag. Hierdoor kunnen de toiletbrillen eenvoudig schoon gemaakt worden en heeft het een prettiger zitcomfort.

MDF materiaal

Maar dit is nog lang niet alles. MDF is zeer stabiel, voelt warmer aan en heeft een lange levensduur doordat MDF zelden breekt. Het warme aanvoelen heeft te maken met de isolatielaag te ontstaat tussen de houtvezels. Allemaal eigenschappen die wij graag willen voor onze softclose toiletbrillen.

Wij bieden al onze klanten op al onze MDF toiletbrillen 2 jaar garantie. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren met het product dan wordt er kosteloos een nieuw exemplaar aan jou geleverd.

In de fabriek

Een video verduidelijkt vaak meer dan 1000 woorden. In de onderstaande video laat men zien hoe MDF platen worden geproduceerd en wat de mogelijkheden van dit materiaal is.

Wil je weten hoe je een MDF wc bril moet installeren?

Voor elke type wc bril hebben wij een installatievideo gemaakt, zodat het voor al onze klanten het nog makkelijker wordt om een wc bril te installeren. Ook leggen we schriftelijk stap voor stap alles uit en kun je een montagehandleiding downloaden.