Selecteer een pagina

Geef jouw gekochte toiletbril een review & win!

Geef jouw gekochte toiletbril een review en win het aankoopbedrag terug! Een review geven op een wc bril kost hooguit 1-2 minuten dus dat kan snel terugverdient zijn.

Hoe geeft ik mijn toiletbril een review?

Eigenlijk is het heel simpel. Je gaat naar www.detoseats.nl/toilebrillen en je scrolt naar de wc bril die jij hebt gekocht. Als het meerdere wc brillen zijn dan doe je ze om de beurt. Als je de juiste toiletbril heb gevonden klik je deze aan. Helemaal onderaan de pagina zie je een tekstvlak en daarin staat ‘Je beoordeling’. Hier kun je aangeven wat je van het product vindt.

Om te winnen hoeft het uiteraard niet positief te zijn. Wij kunnen ook van kritiek leren, zodat de volgende klant hier geen hinder meer van ondervindt. Mocht de klacht verholpen kunnen worden, dan nemen wij direct contact met je op. Wanneer je positief bent over het product dan lezen wij graag waarom dit zo is. Ben je ook tevreden over onze services, over de verpakking en de snelheid van de levering?

Bovenaan de eerder genoemde tekstvlak vind je 5 roden sterren. Als je zeer positief bent, dan vul je 5 sterren in. Ben je zeer ontevreden dan vul je 1 ster in. Alles daar tussen is matig tot voldoende.

Een samenvattende video

In 45 seconden kun je met de onderstaande video zien hoe je een beoordeling kunt geven. Meestal krijg je éénmalig een e-mail van ons met daarin een link naar jouw gekochte toiletbril. In dat geval kun je de eerste 15 seconden overslaan bij deze video om verwarring te voorkomen. Mocht je een beoordeling gedaan hebben, kijk dan eens op onze Facebookpagina en onze Twitter account. Maandelijks geven wij toiletbrillen weg voor de volgers die onze winactie delen.

1 Reactie

  1. Zojuist gedaan. Bedankt voor de uitleg 🙂 Nu maar hopen dat ik mijn wc bril terug verdien haha

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *