Selecteer een pagina

Professionele fotografie van onze WC Brillen

Professionele fotografie van onze WC brillen

Vorige week zijn onze wc brillen gefotografeerd door een professionele fotograaf Bas Weetink die zich o.a. richt op productfotografie. Bas Weetink had zijn studio bij aankomst al geheel ingericht op het fotograferen van onze toiletbrillen. Ook zijn voorwerk was super, hij had namelijk al een aantal foto’s gemaakt van een wc-bril om te kijken hoe de belichting en de positionering van de bril moest worden.

We zijn eerst gaan bespreken hoe wij precies te wc-brillen in beeld wilde krijgen, omdat wij uiteraard geen kennis hebben van fotografie kon Bas Weetink ons daarin tips geven. Kortom: Wij hadden een idee en hij zorgde ervoor dat het zo mooi mogelijk gefotografeerd kon worden. Al snel waren we het eens over het licht, stand en scherpte van de foto’s dus konden we beginnen met de fotoshoot.

Als snel waren wij door de eerste positionering heen en konden we beginnen met de tweede en derde. Voor wij het door hadden hadden we alle wc brillen gefotografeerd en konden weer zeer tevreden alle foto’s bekijken. Waar nodig paste Bas Weetink nog wat dingen aan, zoals bijvoorbeeld het contrast.

En zie hier een voorbeeld van een gefotografeerde wc-bril:
wc brilwc briltoiletbril
Mocht je ook geïnteresseerd zijn geraakt door de fotografie van Bas Weetink? Neem dan een kijkje op http://www.basweetink.nl/

 

1 Reactie

  1. Mooie foto’s van de toiletbrillen…

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *