Selecteer een pagina

Garantie op onze toiletbrillen

Bij een aankoop wil je als koper altijd weten wat de garantie is op het product. Hoe meer garantie, hoe meer vertrouwen het jou zou geven om over te gaan tot aankoop. Logisch want mocht er iets gebeuren met het product dan kun je beroep doen op deze garantie waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw aankoop als snel in de prullenbak beland.

Garantie op onze toiletbrillen

Op al onze toiletbrillen zit een ruime garantie. Wij maken geen onderscheid in de wc brillen die wij verkopen. Dit betekend dat wij op ons gehele assortiment 2 jaar garantie bieden. Door de overtuiging van de kwaliteit zijn wij gekomen tot deze ruime garantie periode. Wanneer je onze reviews bekijkt is een groot percentage zeer tevreden over ons product. Natuurlijk komt het een enkele keer voor dat een klant minder tevreden is. Hiermee gaan wij direct aan de slag, zodat wij niet alleen de kwaliteit optimaliseren, maar ook de services die wij bieden.

De overtuiging van de kwaliteit was niet de enige reden. Wij vinden dat je bij een aankoop ook recht hebt op een goede garantie. Het kan niet zo zijn dat je een toiletbril koopt en na een half jaar een nieuwe moet kopen. Een toiletbril dient jaren mee te gaan, dat is ook de verwachting van onze klanten en daar kunnen wij aan voldoen.

twee jaar garantie toiletbrillenNog vragen over de garantie?

Je kunt ons altijd benaderen voordat je gaat bestellen en uiteraard ook na je bestelling. Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden. Bij het geval van een klacht is dit ook binnen 24 uur, maar kan het zijn dat wij een aantal vragen stellen om een goed beeld te krijgen van de klacht. Je kunt hierbij ook denken aan een foto. Wanneer de klacht gegrond is zullen wij binnen 3 werkdagen overgaan tot het versturen van het nieuwe onderdeel. Het oude ‘defecte’ onderdeel hoeft niet geretourneerd te worden, dit bespaard onze klanten onnodig veel tijd.

Garantie op de scharnieren

Ook hierop geven wij ook meer garantie dan gebruikelijk is. Voor alle scharnieren bieden wij 1 jaar garantie. De reden dat het 1 jaar minder is dan op de toiletbril heeft te maken met het gebruik van de scharnieren. Wanneer de scharnieren op de juiste manier worden geïnstalleerd en gebruikt dan gaan ze even lang mee als de wc bril zelf. Alleen komt het in de praktijk soms voor dat bij softclose scharnieren de toiletbril naar beneden wordt gedrukt gedurende elk toilet bezoek. Dit is op lange periode schadelijk voor de scharnieren. De wc bril gaat automatisch naar beneden na een kleine push.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *