Selecteer een pagina

Afgelopen vrijdag hebben wij ons assortiment met weer 10 nieuwe modellen toegevoegd! De wc brillen kun je terugvinden in onze shop. Inmiddels zijn er van iedere wc bril drie foto’s toegevoegd, zodat de bril goed bekeken kan worden.

De nieuwe wc brillen

Er is ervoor gekozen om 10 verschillende wc brillen toe te voegen. Wij hopen hiermee wc brillen aan te kunnen bieden voor ieder zijn smaak. De eerste wc bril voor kinderen is ook een voorbeeld van onze nieuwe uitbreiding. De toiletbril heeft een leuke onderwaterwereld bedrukking met Nemo vissen erop.

Er zijn drie aantal wc-brillen toegevoegd in ons assortiment met een driedelige afdruk van een bloem. Elke badkamer of toilet heeft zijn eigen stijlen, maar ook zijn kleuren. Door de ruime keus bij Deto Seats is er altijd een wc-bril die past bij jouw badkamer of toilet.

 

Ook is er gedacht aan de mannelijke klanten van Deto Seats. Deze nieuwe wc-brillen hebben een stoere maar vooral opvallende uitstraling. Met deze wc-bril zal veel aandacht getrokken worden bij bezoekers aan jouw toilet of badkamer.
Naast de manhattan wc-bril, hebben wij nu ook wc-brillen toegevoegd met een andere locatie. Zo hebben we de romantische stad Venetië toegevoegd, maar ook een wc-bril met een prachtige Palmboom op een zonnig eiland.
Tot slot zijn er nog twee wc-brillen toegevoegd die zich richten op natuur of natuurlijke thema’s. Er is veel vraag hierna, omdat steeds meer accessoires ook gemaakt zijn van natuurlijke producten. Denk hierbij aan steigerhouten badkamerkasten of leisteen tegels.