Selecteer een pagina

Blog

Hippe WC Brillen met stijl en humor!

Verkopen jullie ook wc brillen met prikkeldraad? Krijgen wij vaak te horen. Nee, die nou net niet, maar wel wc brillen met houtprintjes, steen, bloemen, of een goudvis met zumba lippen of een franse bulldog!
Goh wat leuk!  Is dan de reactie die wij ook vaak terug krijgen.

De wc brillen van Deto Seats zijn uniek, je vind ze niet in de gamma of praxis naast de deur. Ook online vind je niet de grote keuze aan stijlvolle of juist grappige wc brillen.
Niet iedereen hoeft er dol op te zijn, misschien houd jij je toilet graag rustig met een witte of zwarte wc bril. Maar in een moderne badkamer of toilet is een toiletbril met een hout design, leisteen of orchideeen juist een perfecte toevoeging op de stijl van je badkamer of misschien wel je gehele inrichting van het huis.

Vind jij zo’n stijlvolle wc bril misschien niet nodig maar wil je wel een keer wat anders? Dan zijn er ook genoeg wc brillen te koop waarmee je je bezoekers gegarandeerd aan het lachen krijgt.

Langzaam sluitend - 50 prints - Alleen in NL

Eenvoudig je nieuwe WC Bril installeren!

Hoe fijn is het, als je eenmaal je nieuwe aankoop binnen hebt, dat je dan niet hoeft na te denken over hoe je de wc bril moet installeren of gefrustreerd raakt omdat hij niet goed stabiel blijft zitten.
Wij zorgen ervoor dat je aan de hand van de meegeleverde handleiding al een flink eind op weg geholpen wordt. Nog makkelijker wordt aan de hand van ons stappenplan waarin stapsgewijs de verschillende handleidingen worden uitgelegd aan de hand van afbeeldingen en video’s! Makkelijker kan bijna niet!
Kijk snel hoe wij jou op weg helpen om je nieuwe aankoop probleemloos te monteren:

wc bril monteren

Leuke wc brillen vind je bij Deto Seats!

Leuke wc brillen, in allerlei kleuren en thema’s. Deto Seats biedt hierin het grootste assortiment aan in Nederland. Je vind modellen met bloemen, hout, steen, humor, water en abstracte motieven. Allemaal met softclose systeem en 2 jaar fabriekgarantie. 

Waarom zou jij een wc bril nemen met een printje?

Smaken verschillen. De een houdt van eenvoud met een witte wc bril, de ander houdt juist van veel kleuren. Wij zijn als eigenaren van Deto Seats altijd op zoek naar unieke printjes die aansluiten op de meest recente of populairste badkamertrends. Veel van onze ideeen worden gekeurd door onze grote groep van volgers op Facebook. Bijna 10-duizend leden kunnen hun mening geven over de modellen. De modellen in onze shop zijn dus in ieder geval vooraf ruimschoots goedgekeurd door mensen die ook graag een wc brill in huis hebben met een print.

Nieuwe WC brillen in ons assortiment!

Het eerste jaar van het bestaan van Deto Seats waren wij druk bezig met toevoegen van nieuwe wc brillen. Van elk van de nieuwe designs werden mooie foto’s gemaakt bij een proffesionele fotograaf. Ook toen al was Deto Seats bezig om de keuze in soorten zo breed mogelijk te maken.
Een bril met een print die meer gericht is op de mannen of een romantische sfeer uitstraalt. Ook kon je al bij ons terecht voor natuurlijke thema’s zoals hout en leisteen.

  Lees Meer over Nieuwe WC Brillen

Onze WC Brillen in de UK

Na het succes in Nederland van de verkoop in wc brillen met printjes werd het tijd om dit door te zetten in Engeland. Ook daar zijn deze unieke brillen een populaire toevoeging voor op het toilet. Naast een uitbreiding van onze webshop in Engeland stond 2016 ook in het teken van onze eigen productie. Op facebook vragen wij onze leden om hun mening te geven op onze nieuwe designs. 

 

 

Ontwerpen van Deto Seats

Het afgelopen jaar is Deto Seats druk geweest met maken van nieuwe ontwerpen voor wc brillen. Onze volgers op facebook kunnen deze ontwerpen beoordelen. Zo worden onze ontwerpen doorgeselecteerd en kunnen wij de balans opmaken welke ontwerpen wel of niet goed genoeg zijn om te produceren en op te nemen in onze webshop. 

 

Professionele Fotografie

Om onze producten perfect in beeld te krijgen hebben wij de gebruik gemaakt van een proffesionele fotograaf: Bas Weetink. Alleen met de ideale belichting en camerastand kan een goede impressie worden gemaakt van de wc brillen in ons assortiment. 

 

 

Vindbaarheid vergroten van onze producten

Om te zorgen dat onze klanten ons kunnen vinden is zichtbaarheid in google zeer belangrijk. Er is pas sprake van een geode vindbaarheid als je bovenin in google staat.
Om deze vindbaarheid te vergroten is Deto Seats gaan samenwerken met de webdesigners van ‘Foursites’. Samen met hen zijn wij continu aan het werk om de kwaliteit van onze website te verbeteren.
Daarnaast vinden wij het natuurlijk ook belangrijk dat onze klanten zonder belemmeringen onze webshop kunnen bekijken en hun bestelling kunnen plaatsen. Deto Seats is voortdurend bezig om deze gebruiksvriendelijkheid te verhogen.

Wat is een softclose WC Bril

Iedereen heeft wel een wc bril in huis. Maar niet iedereen heeft er een met een softclose systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de bril langzaam en zonder geluid naar beneden zakt. Hoe werkt nou zo’n softclose systeem en waar zit het in verwerkt?  

De WC Bril Verkleiner

Hoe handig is het als je kleintje niet meer op een losse wc bril verkleiner hoeft te zitten om zijn zindelijkheid te trainen maar op echte wc bril met een geintegreerde kinderbril.
Deze familie wc bril die in onze shop te verkrijgen is, kan gebruikt worden door jong en oud. Het is simpelweg een normale wc bril met daarbinnen een kleine geintegreerde wc bril verkleiner die met een magneetje aan de deksel geklikt kan worden wanneer deze niet nodig is.  

 

Dubbele WC Bril

Een dubbele wc bril wordt ook wel een familie wc bril genoemd. Het is de ideale bril om je kind zindelijk te krijgen en te laten wennen aan een volwassen toilet. De dubbele wc bril zorgt ervoor dat kinderen geen angst hebben om te toiletteren.

 

WC bril verkleiner van Deto Seats

Wij leggen uit hoe onze wc bril verkleiner de zindelijkheid van uw kind kan bevorderen. De wc bril verkleiner zit vast aan de volwassen wc bril, maar is ook demonteerbaar wanneer uw kinderen oud genoeg zijn.

 

Toiletbrillen met uitstraling!

Zoals gezegd, Deto Seats is dus niet van de witte toiletbrillen. Onze focus ligt volledig op brillen met hippe printjes. Wij onderscheiden ons hierin van veel andere toiletbril aanbieders. Maar niet alleen de uitstraling is voor ons belangrijk om ons te onderscheiden van de rest. Wat nog meer? 


Geef jouw gekochte toiletbril een review & win!

Wanneer jij bij ons een toiletbril hebt gekocht horen wij het natuurlijk graag wanneer je hier tevreden over bent, maar OOK als er toch iets tegen mocht vallen. Wij vragen onze klanten daarom of zij na de aanschaf een beoordeling (review) zouden willen plaatsen op de productpagina van de toiletbril.
Als beloning maak jij dan kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van je bestelling!


9 spullen viezer dan je toiletbril!

Je kent het wel, mensen die het aanraken van de toiletbril verafschuwen! Liever plakken ze bril eerst vol met toiletpapier. En misschien maak jij je er ook wel schuldig aan, denkende dat dit toch echt het meest vieze en onhygienische plekje in je huis zal zijn. Maar toch is dat niet zo!
Wij hebben 9 veelvoorkomende spullen in je huis op een rij gezet die veel meer bacterien aan jou over kunnen geven dan een bezoekje aan het toilet.


Zo begonnen wij: ‘Een aantal toiletbrillen zijn al uit voorraad!’

Inmiddels 2 jaar geleden begon Deto Seats met de verkoop van toiletbrillen op internet.
Al snel was ons, destijds kleine, voorraad van enkele modellen er doorheen. Gelukkig kent Deto Seats een goede samenwerking met zijn producent en leveranciers en zorgen wij er ook nu nog altijd voor dat de meeste modellen continu voorradig zijn!


MDF Toiletbrillen

In assortiment van Deto Seats zul je een groot deel van de toiletbrillen aantreffen die gemaakt zijn van MDF met een duurzame laklaag. Deto Seats zal ook in de toekomst de rest van het assortiment veranderen van Duroplast naar MDF.
Waarom MDF? Omdat dit veruit het sterkste materiaal is dat ook geschikt is voor het toilet. Duroplast of keramiek zal naar verhouding eerder kapot kunnen gaan. MDF heeft daarintegen dezelfde hygienische voordelen als duroplast.

Garantie op toiletbrillen

Het is natuurlijk wel een prettig gevoel wanneer je weet dat als je een toiletbril bij Deto Seats hebt aangeschaft dat deze ook vergoed kan worden als er uiteindelijk toch iets mee mocht gebeuren. Bij Deto Seats begrijpen wij dat ook, en geven wij daarom 2 jaar garantie op de toiletbrillen inclusief de scharnieren. Bij een gegrond defect aan uw toiletbril of de scharnieren zullen wij altijd z.s.m. een nieuw exemplaar toesturen of uw aankoopbedrag retourneren. Voor verdere vragen over garantie kunt u altijd bij ons terecht.

  Lees Meer over Garantie op toiletbrillen

 

Feedback op onze webshop

Wij zijn altijd benieuw naar jouw mening over onze webshop. Zijn er nog dingen die wij kunnen verbeteren of anders kunnen doen? 

Badkamer inspiratie

In 5 delen vertellen we jou wat de badkamertrends zijn van dit moment, welke combinaties je kunt maken, welke accessoires te gebruiken en welke wc brillen goed samengaan met welke stijl. 

Bohemian badkamer

De expressieve en gedurfde stijl met nieuwe ideeën en eigenzinnige kleuren.

Landelijk

Warme tinten met een landelijke aankleding. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar.

 

7 tips voor een ruime badkamer!

De trend van de laatste jaren is dat de badkamers steeds ruimer en luxer worden. Dat is helaas lang niet voor iedereen weg gelegd. Heb jij niet zo’n ruime badkamer of vind je het wel prettig als je ruime badkamer nog iets ruimterlijker en vrijer oogt?
Wij geven 7 tips handige tips weg om jouw badkamer groter te laten lijken. Onder andere tegels,  benutten van ruimtes en gebruik van spiegels worden besproken.

 

Deto Seats op Pinterest!

Deto Seats is natuurlijk al te vinden op Facebook en Twitter.
Maar wij delen ook graag onze ideeen en nieuwste designs op Pinterest. 

 

Leuke ideeën voor een nieuw design Toiletzitting

Wij willen zo creatief mogelijk zijn in het bedenken en ontwerpen van nieuwe designs voor toiletzittingen, en vaak lukt dat ook. Toch zijn wij altijd nieuwsgierig naar de ideen van onze bezoekers. Heb jij misschien nog een gaaf, mooi of grappig idee voor een design op een van onze toiletzittingen?

 

Wie heeft de toiletbril gewonnen?

Op facebook delen wij regelmatig leuke toiletbrillen uit aan onze enthousiaste likers. Op onderstaande pagina vind je wie de afgelopen tijd de gelukkige winnaar is geweest.

 

Wc bril vervangen

Het is geen leuke klus om een wc bril te gaan vervangen. Daarom wordt het vervangen nog wel eens uitgesteld. Onnodig, want binnen 10 minuten is zowel de demontage als de installatie voltooid. Dus stel het niet uit en gebruikt deze blogpagina om het snel te realiseren.

 

Toiletbril kopen

Voor het kopen van een toiletbril kun je bij velen bouwmarkten terecht. De keus in toiletbrillen groot wanneer je opzoek bent naar een witte toiletbril. Als je opzoek bent naar een toiletbril met een print wordt de keus al aanzienlijk minder. Als je een bril wilt met een driedelige bedrukking en softclose systeem dan in de keus nihil.

Gamma of Deto wc bril?

De keus op de Nederlandse markt is zeer ruim te noemen in wc brillen. Alleen wc brillen met een driedelige bedrukking is beperkt. Gamma biedt er een aantal aan in hun bouwmarkten en op hun webshop, maar richt zich ook op witte wc brillen. Deto Seats daarintegen heeft geen witte brillen en focust zich volledig op bedrukte toiletbrillen.

Nieuwe wc brillen collectie 2018!

Inmiddels zijn er weer vier nieuwe wc brillen toegevoegd aan onze collectie. Ons team heeft meerdere ontwerpen gemaakt en ons trouwen Facebookpubliek heeft hieruit de vier leukste uitgekozen.

Familie WC Bril

De familie wc bril of ook wel kinder wc bril heeft een slim concept en design, waarmee een standaard toiletbril voor volwassenen wordt gecombineerd met een wc bril verkleiner.
Geen gestuntel meer met een losse wc bril verkleiner. Deze bril heeft vele voordelen en is bij Deto Seats te koop voor slechts 39.95 euro.

WC Bril Verkleiner

Een gewone wc bril met een geintegreerde wc bril verkleiner. Ideaal voor het hele gezin zonder losse zitjes in de hoek van het toilet. Voor de kleintjes ook nog heel stoer om op de ‘grote’ wc te mogen zitten. Het kleine zitje blijft eenvoudig omhoog staan als deze niet gebruikt hoeft te worden. En over de hygiene hoeft u zich ook geen zorgen te maken.
Deze toiletbril met wc bril verkleiner kan eenvoudig losgeklikt worden van de pot door het easy cleaning systeem. Met het softclose systeem kan de bril losgelaten worden zonder dat deze hard naar beneden klapt. Een universeel passende wc bril die ook nog eens eenvoudig te monteren is.

 

WC bril met kinderbril

Uw kind als ouders stimuleren en aanmoedingen om zindelijk te worden kan soms nog best een uitdaging zijn. Je kind kan het te spannend vinden of de interesse verliezen om om op een potje te mogen zitten. Hoe werkt het zindelijk worden nu precies, welke tips zijn er en wat kan een wc bril met kinderbril hieraan bijdragen?. 

 

Wordt lid op facebook en win een WC Bril!

Wordt jij lid van onze facebookpagina dan ben jij als eerste op de hoogte van onze aankomende winacties. Like en reageer je op ons bericht? Dan maak jij kans op een bril naar keuze.

 

Eindelijk iets anders dan een witte toiletbril!

Altijd al opzoek geweest naar iets anders dan een standaard witte toiletbril? Misschien denk je dan al gauw aan een toiletbril met prikkeldraad, maar bij Deto Seats vind je veel meer!

Een toiletbril kan een echte eye-catcher worden van je badkamer of toilet. Een vrolijke noot met een bloemen print of juist een humor thema bril waarmee veel bezoekers waarschijnlijk in de lach zullen schieten van het onverwachte grappige aanblik.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je wc bril te laten aansluiten met de stijl van je toilet of badkamer met bijvoorbeeld een mooie houten of stenen design.
Koop je een duurzame toiletbril van Deto Seats, dan wordt dat de finishing touch van je sanitair met een originele print die nergens anders in Nederland verkrijgbaar is.